Промена на лозинка

Soporte Online Lun-Vier 10-14/15-19.

Доколку сте ја заборавиле корисничката лозинка, потребно е да ја внесете вашата регистрирана е-пошта и одговорите на безбедносното прашање доколку е внесено при регистрацијата.

На истата е-пошта ќе Ви бидат пратени инструкции како да ја промените вашата заборавена корисничка лозинка.

Powered by WHMCompleteSolution

Јазичност:
SiteLock